Trouwe gasten kaart

Volop voordeel met de Zwarte Bergen Trouwe Gasten Kaart

Speciaal voor onze gasten is er de Trouwe Gasten Kaart.
Deze bied tal van kortingen, waardoor je voordeel in een snel tempo oploopt.

Speciaal voor onze toeristische gasten:

Je kunt de Trouwe Gasten Kaart optimaal benutten in combinatie met een verblijf op ons park. Wanneer je reserveert voor een reguliere boeking ontvang je 15% extra korting op het dagtarief (m.u.v. arrangementen en acties). Verder zijn er diverse extra voordelige aanbiedingen exclusief voor kaarthouders. Kijk hiervoor op onze site bij Informatie & Service op aanbiedingen voor onze Trouwe Gasten, je kunt ze gewoon niet missen. En er is nog meer veel meer!
Zo ontvang je bijvoorbeeld een tweede inlogcode op ons wifi netwerk voor de periode van je verblijf.

Deze kaart is niet alleen geschikt voor onze toeristische gasten, want voor zowel onze jaargasten als toeristische gasten geldt verder:

– Op vertoon van de Trouwe Gasten Kaart ontvang jij en je gezelschap bij onze receptie 1 keer gratis midgetgolfen per jaar plus 1 euro korting p.p. voor elke volgende keer dat je met je gezelschap komt.

– Wanneer je lekker komt eten in ons Eetcafé de Plekhoek ontvang je bij elk hoofdgerecht van ons een lekker ijsje toe. Wil je kiezen uit onze andere nagerechten, dan ontvang je i.p.v. het ijsje een korting van € 1,50.

– Periodiek organiseren wij extra acties, zowel voor verblijf als met ons recreatieteam waar je exclusief gebruik van kunt maken als kaarthouder.

– Op onze Doedel artikelen geven wij 10% korting voor onze kaarthouders.

Om je op de hoogte te houden van al onze acties hebben wij wel je email adres nodig, zodat we je kunnen informeren over onze kaart acties.

Hoe kan je de kaart aanvragen?

Elke gast kan de kaart aanvragen door op de receptie het formulier of op onze site alle gegevens in te vullen. Wel moet je een trouwe gast zijn, dit wordt je al na je eerste verblijf als geregistreerde gast op ons park.

Je begrijpt inmiddels wel dat deze kaart een absolute aanrader is en vele voordelen biedt. Bewaar de kaart dus zorgvuldig bij je waardepapieren en haal ´m regelmatig tevoorschijn voor een kijkje op onze site. Vergeet ´m vooral niet mee te nemen tijdens je vakantie naar de Zwarte Bergen!

Trouwe gasten kaart
ACSI
ANWB
Camping Card
Camping Key