Recreatieprogramma 11 t/m 19 augustus

GRIEZELWEEK

 

Zaterdag 11 augustus

11:00 uur, Knutselen
Wil jij ook lekker knutselen met ons en laten zien wat je allemaal kan? Kom dan om 11:00 uur naar de DoeHoek.

13:00 uur, Pannenkoeken middag
Heb jij zin om pannenkoeken te eten met Polly Pannekoek? Voor maar €5,00 mag je zo veel pannenkoeken eten en ranja drinken als je op kan! Kom lekker smullen in de Plekhoek!

13:00 uur, Jeu de Boules
Inschrijven vanaf 13.00 uur, aanvang 13.30 uur. Er worden 3 mix partijen gespeeld, door middel van loting. Het inschrijfgeld is €1–. Het inschrijfgeld wordt gebruikt als prijzengeld. Voor iedereen vanaf 16 jaar die zin heeft in een gezellig middagje boulen. Nieuw of ervaren, iedereen is welkom voor Eetcafé de Plekhoek op de Jeu de Boules banen!

14:00 uur, Levend Cluedo
Ben jij goed in raadsels oplossen? Kom dan naar het Doedelplein en help ons de moordenaar vinden. We hopen je daar te zien!

18:45 uur, Bijna-Naar-Bed-Show
Bijna-Naar-Bed-Show voor de Kids en Jeugd. Heb je zin om te dansen en te kijken wat de typetjes vanavond weer meemaken? Kom dan naar het Doedelplein!

19:30 uur, Terras Event
Er is vanavond live muziek van Double Sound op het terras van de Plekhoek. We maken er een feestje van! Komen jullie ook?

Zondag 12 augustus

11:00 uur, Ontbijtspektakel *
Ontbijtspektakel voor de Kids en Jeugd op het Doedelplein! Kom jij ook gezellig ontbijten met het recreatieteam? Wij zorgen voor het ontbijt!Vergeet je niet in te schrijven via de App!

11:30 uur, Doedels-Droom-Uur
Doedels-Droom-Uur op het Doedelplein. Kom kijken naar onze Doedel en geef hem een knuffel. Misschien win jij ook nog iets van Doedel in onze loterij! Voor Kids en Jeugd. Doedel kan al bijna niet wachten, jij ook niet? Hij hoopt je dan te zien!

Maandag 13 augustus

11:00 uur, Kinder-Doe-Uurtje
Heb je zin om spelletjes te spelen met het animatieteam? Laat je verrassen en kom naar het Doedelplein.

14:00 uur, Lampionnen maken
Kom met ons een lampion maken voor vanavond voor de lampionnentocht. Kan jij een hele enge lampion maken? Laat het ons zien in de DoeHoek!

18:45 uur, Bijna-Naar-Bed-Show
Vind jij het net zo gezellig als die gekke typetjes om te horen wat ze vandaag weer hebben gedaan en vind je het leuk om met ze te dansen? Kom dan naar het Doedelplein!

20:00 uur, Lampionnentocht
We gaan vanavond een lampionnentocht lopen. Kom jij ook mee lopen en laat je ons je mooie lampion zien?
We hopen je te zien bij het verzamelpunt op het Doedelplein!

Dinsdag 14 augustus

11:00 uur, Koken met Kwebbel*
Vind jij koken en bakken net zo leuk als Kwebbel? Kom dan naar de DoeHoek en laat je bak en kookkunsten zien!

14:00 uur, Griezel puzzeltocht
Ben jij goed in vragen beantwoorden en denk je te kunnen winnen? Kom het dan laten zien bij de griezel puzzeltocht!
Voor het hele gezin. We verzamelen op het Doedelplein.

18:45 uur, Bijna-Naar-Bed-Show
Wat de typetjes vandaag weer gedaan hebben zul je niet geloven! Wil je het weten? Kom dan naar het doedelplein en luister wat ze gedaan hebben.

20:00 uur, Nerf *
We gaan vanavond Nerf doen in het bos. Ben jij 9 jaar of ouder? Kom dan om 20:00 uur naar het Doedelplein om te verzamelen en doe wel dichten schoenen aan!

20:30 uur, Bingo
Bingo in de Herberg. Gaat u er straks met de mooie prijzen vandoor? Kom vanavond kijken en maak kans op een van de prachtige prijzen. Misschien is het uw avond wel en neemt u meerdere prijzen mee!

Woensdag 15 augustus

11:00 uur, Knutselen
Ben jij heel creatief? Laat het zien aan het animatieteam en laat ze schrikken met jouw creatie! We hopen je te zien in de DoeHoek!

14:00 uur, Griezeldag
Heb jij zin om allemaal spelletjes te spelen in het griezelthema? Kom dan naar het Doedelplein, misschien win je wel met je groepje en krijg een kleinigheidje! Jullie kunnen ook een heel eng griezeldiploma winnen!

18:45 uur, Bijna-Naar-Bed-Show
De typetjes zijn een beetje bang geworden van de Griezeldag! Kom jij ze geruststellen en vertellen wat je vandaag allemaal gedaan hebt? Misschien zijn ze na een dansje niet meer zo bang… Kom het zien bij het Doedelplein!

20:00 uur, Spooktocht *
Ben jij niet snel bang of helemaal niet bang? Kom het dan bewijzen. Kom naar het Doedelplein en doe mee met de Spooktocht!
Vanavond vind er na lange tijd weer een spooktocht plaats. Durf jij de tocht te lopen door het donkere bos? De eerste groepen zijn 9+.
Na deze groepen zullen de oudere kinderen starten. We starten vanaf het Doedelplein. Inschrijven verplicht, neem je zwembadpasje mee. De Spooktocht is volledig op eigen risico. Laat uw kind niet mee doen als u denkt dat hij of zij dit niet aankan! Schrik effecten zijn aanwezig!

Donderdag 16 augustus

11:00 uur, Mini Kwebbel Uur
Ben jij nog te jong om eigenlijk mee te doen aan anderen activiteiten? Kom dan naar het Mini Kwebbel Uur en doe allemaal kleine spelletjes met Kwebbel op het Doedelplein!

11:00 uur, Badminton
Voor de Kids vanaf 6 jaar gaan we badmintonnen. Kan jij dit goed? Kom het laten zien bij de tennisbanen. We hopen je daar te zien!

14:00 uur, Boogschieten *
Ben jij 12 jaar of ouder? Kom boogschieten en laat zien dat je Robin Hood bent. Vergeet je niet in te schijven en dichte schoenen aan te doen. We zien jullie bij de tennisbanen!

18:45 uur, Bijna-Naar-Bed-Show
Ben jij goed in dansen? Kom het laten zien bij de Bijna-Naar-Bed-Show en luister wat de typetjes nu weer te vertellen hebben! Ze hopen je te zien op het Doedelplein.

19:30 uur, Aqua bubble*
Heb jij een zwemdiploma en heb je altijd al eens op het water willen lopen? Dit is je kans! Kom naar het zwembad en laat zien hoe goed je bent!

Vrijdag 17 augustus

11:00 uur, Kinder-Doe-Uurtje
Heb jij zin om spelletjes te spelen met het animatie team? Kom dan naar het kinder-Doe-Uurtje op het Doedelplein!

14:00 uur, Spokenbal
Kan jij goed omgaan met een bal? Kan jij het animatie team verslaan? Kom het laten zien op het voetbalveld! Voetbalschoenen zijn niet toegestaan.

18:45 uur, Bijna-Naar-Bed-Show
Bijna-Naar-Bed-Show voor Kids en Jeugd op het Doedelplein! Kom dansen, zingen en luisteren naar onze typetjes.

19:30 uur, Griezelfeest voor de Kids
Kom na de Bijna-Naar-Bed-Show met de typetjes mee naar de Griezeldisco in de DoeHoek en ga dansen met de typetjes. Misschien kun je ze zelfs een dansje leren!

20:30 uur, Horrorfeest voor de Jeugd
Kom naar de Griezeldisco en laat zien hoe goed je kan dansen en misschien dans je het animatie team er wel uit!
Je mag je ook eng verkleden in het thema. Heb jij wel zin in een feestje? Kom naar de DoeHoek!

20:30 uur, Bingo
Kom naar de bingo in de herberg. Misschien is het wel uw dag en wint u de mooiste prijzen. Kom meedoen en kijk wat er gebeurt!

Zaterdag 18 augustus

11:00 uur, Knutselen
Vind jij knutselen heel leuk? En wil je weten wat we gaan maken? Kom dan kijken in de DoeHoek!

14:00 uur, Ninja Warrior
Denk jij de snelste tijd neer te kunnen zetten op het parcours? Kom het laten zien en wie weet heb je de snelste tijd! We zien je graag op het Doedelplein!

18:45 uur, Bijna-Naar-Bed-Show
Wil jij weten wat die gekke typetjes vandaag gaan doen? Kom dan naar het Doedelplein en luister en dans met de ze mee!

Zondag 19 augustus

11:00 uur, Ontbijtspektakel
Ontbijt Spektakel voor de Kids en Jeugd op het Doedelplein! Kom jij ook gezellig ontbijten met het recreatieteam? Wij zorgen voor het ontbijt! Vergeet je niet in te schrijven.

11:30 uur, Doedels-Droom-Uur
Doedels-Droom-Uur op het Doedelplein. Kom kijken naar onze Doedel en geef hem een knuffel. Misschien win jij ook nog iets van Doedel in onze loterij! Voor Kids en Jeugd. Doedel kan al bijna niet wachten, jij ook niet? Hij hoopt je dan te zien!

ACSI
ANWB
Camping Card
Camping Key