Recreatieprogramma 28 juli t/m 3 augustus

Cowboys en Indianen Week

 

Zaterdag 28 juli

11.00 uur, Knutselen
Val jij onder de categorie Kids en Jeugd? Kom dan gezellig plakken en knippen deze ochtend in de DoeHoek!

13.00 uur, Pannenkoeken middag
Wie maakt de mooiste pannenkoek? Kom gezellig met je ouders en met Polly Pannekoek pannenkoeken versieren en eten in de Plekhoek!

13:00 uur, Jeu de Boules “Rondje Camping”
Jeu de Boules doubletten toernooi “Rondje Camping”. Leeftijd vanaf 16 jaar. Er worden 4 rondes gespeeld van maximaal 1 uur per wedstrijd. Inschrijven tussen 9.00 uur en 10.00 uur op het terras van de Plekhoek. Het inschrijfgeld bedraagt per doublette €5,00. Er zijn weer leuke prijzen te winnen!

14.00 uur, Kinder-Doe-Uurtje
Kom naar het Doedelplein en doe mee met leuke spelletjes tussen de indianen en cowboys! Voor Kids en Jeugd.

18.45 uur, Bijna-Naar-Bed-Show
Kom naar het Doedelplein om lekker te dansen en te luisteren naar wat de typetjes vandaag weer hebben beleefd! Voor Kids en Jeugd.

19.30 uur, Terras Event
Marian Myloo komt deze avond een groot feest bouwen op het terras van de Plekhoek. Jij komt toch zeker ook!

Zondag 29 juli

11.00 uur, Ontbijtspektakel *
Ontbijt Spektakel voor de Kids en Jeugd in de DoeHoek! Kom jij ook gezellig ontbijten met onze typetjes? Wij zorgen dat het ontbijt klaar staat! Schrijf je snel in.

11.30 uur, Doedels-Droom-Uur
Kom kijken op het Doedelplein, want daar kan je Doedel vinden, lekker met hem knuffelen en misschien wil hij dan ook nog wel met je op de foto! Misschien win je nog iets van Doedel in onze loterij. Voor alle Kids en Jeugd. Alle foto’s komen na afloop op de site.

Maandag 30 juli

11.00 uur, Kinder-Doe-Uurtje
Ga je mee de leukste spelletjes spelen tijdens het Kinder-Doe-Uurtje? Het recreatieteam staat klaar op het Doedelplein. Voor Kids Jeugd.

18.00 uur, Dinershow Welcome to the 50’s!
Vanavond is het zover, dan bent u getuige van live zang, dans en gezelligheid!
Onder het genot van een 5 gangen diner voor €22,50 per volwassene en €9,50 per kind tot 12 jaar, kunt u vanavond volop genieten van een leuke show voor het hele gezin. Lijkt het u leuk om te komen? VERGEET DAN NIET TE RESERVEREN! Dit kan bij Eetcafé de Plekhoek. Voor meer informatie of de show van vorig jaar kunt u kijken op de site en in het magazine.

I.V.M. DE DINERSHOW IS ER VANAVOND GEEN BIJNA-NAAR-BED-SHOW EN ZAL DE KEUKEN VAN DE PLEKHOEK OM 16.00 UUR SLUITEN.

Dinsdag 31 juli

11.00 uur, Koken met Kwebbel *
Koken met Kwebbel voor Kids en Jeugd. Wat gaan we vandaag koken met de niet stil te krijgen Kwebbel? Wil je gezellig mee koken? Kom dan snel naar de DoeHoek!

14.00 uur, Cowboys en Indianen Puzzeltocht
Cowboys en Indianen Puzzeltocht voor Kids en Jeugd. Weet jij alle oplossingen van de verschillende puzzels? Doe dan mee met jouw team en misschien winnen jullie wel! Kom naar het Doedelplein!

18.45 uur, Bijna-Naar-Bed-Show
Dans mee op het Doedelplein en luister wat de typetjes vandaag hebben beleefd. Voor Kids en Jeugd.

20.30 uur, Bingo
Bingo voor de Volwassenen in de Herberg. Wat voor grote prijs wint u misschien vanavond? Of wordt het echt uw avond en neemt u meerdere prijzen mee? Het blijft een gok maar doe vooral mee!

Woensdag 1 augustus

11.00 uur, Knutselen
Knutselen voor Kids en Jeugd. Wat voor moois gaan we vandaag maken in de DoeHoek? Ben je nieuwsgierig wat we gaan plakken en knippen? Doe dan vooral mee! Papa’s en mama’s zijn ook welkom!

14.00 uur, Cowboys en Indianen Dag
Cowboys en Indianen Dag voor Kids en Jeugd. We gaan terug in de tijd van cowboys en indianen, hoe gaaf is dat! We gaan de coolste spellen doen allemaal in dit thema! Neem je vriendje of vriendinnetje ook gezellig mee naar het Doedelplein.

18.45 uur, Bijna-Naar-Bed-Show
Bijna-Naar-Bed-Show voor de Kids en Jeugd. Kijk en luister naar de leukste verhalen en doe mee met gekste dansjes van onze typetjes.

20.00 uur, Linedance avond
Altijd al naar een échte Linedance avond willen gaan? Dat kan vanavond in de Plekhoek! Deze Linedance avond begint met een workshop, gegeven door Ad en Lenie.

Donderdag 2 augustus

11.00 uur, ALS DAG
Vandaag vindt de ALS dag plaats waarbij de opbrengst voor een bijzonder doel is. Lobke (werknemer in de horeca) haar zus is 25 jaar en heeft deze ziekte. Speciaal voor haar organiseren wij deze dag. Kom kijken en/of help mee met het ophalen van een mooi bedrag voor dit bijzondere doel. Tot zo!

11:00 uur, ALS Run*
Zo meteen start er een ALS Run. Een sponsorloop die plaats vind op een mooie route over de camping. Sponsor alstublieft mee voor deze kids die zo hard lopen voor een mooie opbrengst. Kom kijken en moedig ze aan want het zijn weer bikkels dit jaar! Vergeet je niet in te schrijven en haal bij het recreatieteam je donatie-envelop.

14:00 uur, ALS Markt
Na deze mooie ALS Run vindt er een ALS Markt plaats waarbij er verschillende stands aanwezig zijn met mooie en leuke spulletjes die u kunt kopen. Er is een hoop te doen en te bezichtigen, waarbij de volledige opbrengst naar stichting ALS gaat. Tot zo op de markt! Heeft u zelf iets waarbij u kunt bijdragen aan de markt laat dit dan weten aan de organisatie (Glenn & Lobke).

18.30 uur, Tante Thee Theater
Luister en zing mee met de verhalen van Tante Thee op het Doedelplein. Ze neemt haar gitaar vast mee! Voor Kids en Jeugd.

20:00 uur, ALS Veiling en Zwarte Bergen Got Talent*
Na alle mooie acties van vandaag, is er vanavond Zwarte Bergen Got Talent, opgevoerd door de Kids. Wil jij ook mee doen? Schrijf je dan snel in via de app. Vanmiddag oefenen we om 16.00 uur. Tijdens Zwarte Bergen Got Talent vindt er een ALS Veiling plaats. Hier kunt u mooie spullen kopen en na afloop maken we het bedrag bekend wat er is opgehaald tijdens deze ALS Dag!

Vrijdag 3 augustus

11.00 uur, Kinder-Doe-Uurtje
Kinder-Doe-Uurtje voor Kids en Jeugd. Doe mee met de leukste spellen op het Doedelplein, laat je verassen welk spel we nu weer gaan spelen.

14.00 uur, Kinderbingo
Kinderbingo in de Herberg voor de Kids en Jeugd. Je kunt mooie prijzen winnen en gaat nooit met lege handen naar huis!

18.45 uur, Bijna-Naar-Bed-Show
Bijna-Naar-Bed-Show voor Kids en Jeugd.  Kom naar het Doedelplein om lekker te dansen en te luisteren naar wat de typetjes vandaag weer hebben beleefd! Voor Kids en Jeugd.

20.30 uur, Bingo
Wat wint u deze keer bij de bingo? Onze prijzen worden steeds groter en mooier! Komt u vanavond kijken en natuurlijk kans maken op een van deze prachtige prijzen?

ACSI
ANWB
Camping Card
Camping Key