Recreatieprogramma Herfstvakantie

Vrijdag 12 oktober

20.00 uur, Biljarten voor de Club
Vanavond is het biljart gereserveerd voor de club Krijt op tijd. Die hun competitie gaan spelen. Natuurlijk kunt u wel gezellig een drankje drinken in de plekhoek.

 

Zaterdag 13 oktober

11.00 uur, Knutselen
Vandaag gaan we wat leuks knutselen kom jij ook kijken. In de Doe Hoek gaan we zo beginnen dus kom snel deze kant op! Voor alle Kids en Jeugd.

20.00 uur, Darten
Vanavond kunt u mee doen met het darten. Kom gezellig een potje spelen met elkaar, en wie weet maken we er een toernooitje van. In de plekhoek voor 16+.

Zondag 14 oktober

13.00 uur, Voetbal
We gaan lekker met ze allen voetballen, op het sportveld een balletje trappen. Kom jij ook tot zo.

 

Maandag 15 oktober

13.00 uur, Midgetgolf
Vind jij het ook leuk om te midgetgolfen? Doe dan gezellig mee kom naar de receptie daar verzamelen we en dan gaan we met ze allen midgetgolfen. Tot zo!

Dinsdag 16 oktober

13.00 uur, Pompoenen maken
We gaan Lekker kliederen en vies doen met het maken van de pompoenen. We gaan ze uithollen en leuke gezichtjes in maken kom jij ook? De pompoenen gebruiken we met de Halloweentocht. Tot Zo in de Doe Hoek voor Kids en Jeugd.

Woensdag 17 oktober

13.00 uur, Knutsel
Zo meteen gaan we lampionnen maken voor de Halloweentocht. Mooie lampionnen die we ‘s avond mee kunnen nemen het bos in. Maak jij het griezeligste lampionnetje. Voor kids en Jeugd in de Doe Hoek.

Donderdag 18 oktober

13.00 uur, Boswandeling
Ook zin in een ontspannen en mooie wandeling door de prachtige bossen van de Kempen. Kom dan zo naar het Doedelplein daar vertrekken we voor en een mooie route door het bos. Voor alle leeftijden.

Vrijdag 19 oktober

13.00 uur, Schilderen voor de kids
We gaan vandaag een supergroot schilderij omtoveren in iets moois. Kom jij ons helpen in de Doe hoek voor alle kids en Jeugd.

20.00 uur, Biljarten voor de club
Vanavond is het biljart gereserveerd voor de club Krijt op tijd. Die hun competitie gaan spelen. Natuurlijk kunt u wel gezellig een drankje drinken in de plekhoek.

Zaterdag 20 oktober

19.00 uur, Halloweentocht voor alle leeftijden!
We gaan een spannende route lopen door het donkere bos. Versiert met lampjes en mooie pompoenen die we zelf hebben gemaakt. Doen jullie ook mee. We wandelen ongeveer een uur en het is zeker geen spooktocht. VERGEET OOK JULLIE ZELF GEMAAKTE LAMPION NIET! Verzamelen in de plekhoek.

Zondag 21 oktober

13.00 uur, Nerf
Zo meteen gaan we nerf spelen. Vind je het leuk om hier ook aan mee te doen kom dan naar het Doedelplein daar verzamelen en gaan we naar het bos. Tot zo.

ACSI
ANWB
Camping Card
Camping Key