Recreatieprogramma 

Pasen

Donderdag 18 april
19:30 uur, Speciale time, heb jij zin om leuke spelletjes  te spelen met het recreatieteam kom dan naar de doekhoek.(9+)

Vrijdag 19 april
11:00 uur, Kinder- Doe-Uur,  heb je zin om spelletjes te spelen met het animatieteam? Laat je verassen en kom naar het doedelplein.

14:00 uur,  Paastocht, ben jij goed in vragen beantwoorden en denk je te kunnen winnen kom het dan laten zien bij de Paastocht verzamelen op het doedelplein.

19:30 uur, Techniek voor kids, ben jij handig en ben je creatief kom dan naar de doehoek en laat zien wat je kan.(9+)

 

Zaterdag 20 april
11:00 uur, Knutselen,  wil jij ook lekker je knutselen met het animatie team en laten zien  wat je allemaal kan kom dan om 11:00 uur naar de doehoek.

14:00 uur, Spellen middag, heb jij zin om allemaal spelletjes te spelen in het paasthema?
Kom dan naar het doedelplein en misschien win je wel met je groepje en verdien je een paas diploma!

19:30 uur, Filmavond, – vind jij het leuk om met ons een film te kijken? Kom dan naar de doehoek en laat je verassen welke film. (6+)

Zondag 21 april (eerste paasdag)
11:00 uur, Knutselen,  wil jij ook lekker je knutselen met het animatie team kom dan om 11:00 uur naar de doehoek.

13:00 uur, Paaseieren zoeken,   ben jij goed in eieren zoeken? Kom naar de herberg dan gaan we met z’n alle paaseieren zoeken.

19:30  uur, Indoor nerf, wil jij de vlag vinden of de vlag verdedigen en schieten met een nerf pistool kom dan naar de herberg en laat zien hoe goed je bent.

Maandag 22 april (tweede paasdag)
11:00 uurfamilie ontbijt –  wil jij met je mama en papa lekker komen ontbijten en dan ook nog doedel zien? Kom dan naar de plekhoek vergeet je wel niet op te geven!

 

 

ACSI
ANWB
Camping Card
Camping Key