Recreatieprogramma 21 juli t/m 27 juli

Pipi en Piraten Week

 

Zaterdag 21 juli

11:00 uur, Knutselen
Kom je zo ook knutselen? We maken vandaag iets heel moois! Tot zo in de DoeHoek. Voor alle Kids en Jeugd.

13:00 uur, Pannenkoekenmiddag
Heb jij zin om pannenkoeken te eten met Polly Pannekoek?
Voor maar €5,00 mag je zo veel pannenkoeken eten en ranja drinken als je op kan!
Kom lekker smullen in de Plekhoek!

13:00 uur, Jeu de Boules
Vanmiddag is er weer Jeu de Boules. Komen jullie ook Jeu de Boules spelen? We verzamelen bij de Jeu de Boules banen. Deelname is vanaf 16 jaar.

14:00 uur, Papa en Mama Kids parcours
Hebben jullie zin in een leuke uitdaging? Kom dan vanmiddag naar het Papa en Mama kids parcours! We hebben een leuke uitdaging voor jullie klaarstaan. Schrijf je van tevoren in. Tot zo in het zwembad. Voor de hele familie.

18:45 uur, Bijna-Naar-Bed-Show
Hebben jullie zin om te dansen en te zingen? Kom dan vanavond naar de Bijna-Naar-Bed-Show. Hier gaan de typetjes een leuk feestje maken. We staan klaar op het Doedelplein. Voor alle Kids en Jeugd.

19:30 uur, Terrasevent
Hebben jullie zin een gezellige avond? Kom dan naar het Terrasevent bij de Plekhoek.
Double Sound staat voor jullie klaar om een feestje te bouwen. Iedereen is van harte welkom!

Zondag 22 juli

11:00 uur, Ontbijtspektakel*
Wij hebben een leuk Ontbijtspektakel voor de Kids en Jeugd op het Doedelplein. Kom jij ook gezellig ontbijten met onze typetjes? Wij zorgen voor het ontbijt!

11:30 uur, Doedels-Droom-Uur
Doedels-Droom-Uur op het Doedelplein. Kom kijken naar Doedel en ga met hem op de foto. Tijdens dit uur zullen er ook leuke activiteiten klaarstaan. Het wordt een leuk feestje! Voor Kids en Jeugd.

Maandag 23 juli

11:00 uur, Kinder-Doe-Uurtje
Goedemorgen! De kinderen kunnen in de morgen al lekker actief meedoen bij het Kinder-Doe-Uurtje, met allemaal leuke spelletjes.
We verzamelen op het Doedelplein. Voor alle Kids en Jeugd.

14.00 uur, Oefenen KinderShow *
Oefen nog snel de dansjes mee van de Dinershow in de Herberg. Vanavond is het dan zover, jullie mogen een show opvoeren voor de papa’s en mama’s! Voor Kids en Jeugd.

18:45 uur, Bijna-Naar-Bed-Show
Kom dansen, zingen en springen met onze typetjes en luister naar de leukste verhalen op het Doedelplein.
Voor alle Kids & Jeugd. Tot vanavond!

20.00 uur, KinderShow *
De kinderen die geoefend hebben gaan de Dinershow dansjes van vorig jaar opvoeren! Jullie komen toch zeker ook kijken in de Plekhoek?

Dinsdag 24 juli

11:00 uur, Koken met Kwebbel*
In deze morgen gaat Kwebbel voor ons koken en mogen de kinderen natuurlijk ook koken. Kwebbel gaat laten zien wat ze allemaal kan.
Dit kookfestijn vindt plaats in de DoeHoek. Voor Kids en Jeugd.

14:00 uur, Pippi & Piraten Puzzeltocht*
Kom naar de Pippi & Piraten puzzeltocht. Pippi en Piet Piraat hebben jullie hulp nodig om de puzzel op te lossen. We verzamelen ons op het Doedelplein. Voor alle Kids en Jeugd.

18:45 uur, Bijna-Naar-Bed-Show
Kom vanavond lekker dansen en meedoen met onze typetjes. We gaan lekker dansen en zingen. Laat je verrassen welke typetjes er vanavond zijn. Dit feestje vindt plaats op het Doedelplein. Voor alle Kids en Jeugd.

20:30 uur, Bingo
Ja, dat las u goed! Vanavond zal weer de gezellige Zwarte Bergen Bingo plaatsvinden. Doet u gezellig mee? De bingo vindt plaats in de herberg. Deze bingo is voor de volwassenen.

Woensdag 25 juli

11:00 uur, Knutselen
Vanmorgen is er weer voor de creatievellingen de morgen knutsel. We gaan samen iets heel leuks knutselen. Zijn jullie er ook bij?
Het knutselen vindt plaats in de DoeHoek en is voor alle Kids en Jeugd.

14:00 uur, Pippi & Piraten dag
Vandaag staat de dag helemaal in het teken van Pippi en Piet Piraat. Komen jullie ook? Wat we gaan doen is een verrassing.
Voor alle Kids en Jeugd. De activiteit is op het Doedelplein.

18:45 uur, Bijna-Naar-Bed-Show
Dans, swing, zing en doe lekker gek bij de Bijna-Naar-Bed-Show. Vanavond hebben de typetjes weer iets leuks voor jullie klaarstaan.
Dit feestje vindt plaats op het Doedelplein. Voor alle Kids en Jeugd.

19:30 uur, Terras Event
Vanavond is er weer een feestje te vieren! Jack van Raamsdonk gaat u voorzien van een livemuziek optreden. Dit spektakel gaat plaatsvinden op het terras van de Plekhoek. Komt u ook langs? Dit feestje is voor de volwassenen.

20:00 uur, Coördinatenspel
Is het links? Is het rechts? O help! Komen jullie ons helpen met het coördinatenspel? We gaan goed samenwerken.
We verzamelen ons op het Doedelplein. Alle Jeugd en Tieners mogen meedoen.

Donderdag 26 juli

11:00 uur, Mini Kwebbel Uur*
Deze morgen gaan we iets doen voor de allerkleinsten. We gaan allemaal leuke spelletjes doen die ze vast leuk vinden! Neem gerust papa of mama mee. Verzamelen op het Doedelplein

11:00 uur, Tennis
Goedemorgen sportievelingen! Vanmorgen staat er tennis op het programma. Ben je een beginnende of een ervaren tennisser(ster)? Dat maakt niks uit. Iedereen die 6 jaar of ouder is mag meedoen. Tot op de tennisbaan!

14:00 uur, Boogschieten*
Ben jij net zo goed als Robin Hood, of zelfs beter? Kom dan gezellig boogschieten. We verzamelen ons bij de tennisbanen. Deelname is vanaf 12 jaar. Inschrijven via de App!

18:45 uur, Bijna-Naar-Bed-Show
Ben je nog niet moe? Kom dan naar de Bijna-Naar-Bed-Show. Ga lekker mee dansen met de typetjes. Dit keer hebben de typetjes weer een leuk verhaal voor jullie klaarstaan.
We staan op jullie te wachten op het Doedelplein! Voor alle Kids en Jeugd.

19:30 uur, Aquabubble*
Heb je ooit al in een hamsterbal willen zitten? Kom dan naar de Aquabubble! Ga zelf met je Aquabubble het zwembad verkennen.
Voor alle Jeugd en Tieners op het Zwembad! Let op: Zwemdiploma verplicht.

Vrijdag 27 juli

14:00 uur, Kinderbingo
Wilde je vaker meedoen met de volwassenen bingo, maar was dat te laat? Kom dan gezellig naar de Kinderbingo! We hebben voor de kinderen leuke prijsjes klaarstaan. De Kinderbingo vindt plaats in de Herberg. Voor alle Kids en Jeugd.

18:45 uur, Bijna-Naar-Bed-Show
Doe lekker gek en dans lekker mee! Vanavond is er weer de Bijna-Naar-Bed-Show. Laat je verrassen welke typetjes er vanavond weer zijn. We staan op jullie te wachten op het Doedelplein. Voor alle Kids en Jeugd.

20:30 uur, Bingo
Ja, dat las u correct! Er is vanavond weer een bingo. Kom gezellig meedoen met de Zwarte Bergen Bingo. De bingo vindt plaats in de Herberg. Deze bingo is voor alle volwassenen.

ACSI
ANWB
Camping Card
Camping Key