Recreatieprogramma 

Voorseizoen

Vrijdag 10 mei

18.45 uur, Bijna naar bed show
Vanavond komen er weer twee typetjes een leuk verhaal vertellen. Met dans en muziek maken we er een leuke voorstelling. Komen jullie ook kijken? Tot zo op het Doedelplein.

20.00 uur, Movie Night
Vanavond gaan we film kijken in de Doe Hoek! Kom jij ook. We draaien een film voor 6+.

Zaterdag 11 mei

11.00 uur, Knutselen
Komen jullie ook knutselen in de Doe Hoek. Vandaag maken we iets moois voor mama, want morgen is het mamadag. Tot Zo!

14.00 uur, Sluipspel
Komen jullie naar het Doedelplein waar we verzamelen om naar het bos te gaan. We gaan een spannend sluipspel spelen. Tot zo 9+ dichte schoenen zijn verplicht. 

18.45 uur, Bijna naar bed show
Kom jij vanavond naar de Bijna naar bed show kijken. Kom luisteren wat de typetjes vanm vanavond weer allemaal mee maken. Tot zo op het Doedelplein.

20.00 uur, Special Time
Dodenstraal is het spel wat we vanavond gaan spelen doe jij ook mee. Tot zo in de Doe Hoek! 9+

Zondag 12 mei

11.00 uur, Mama-ontbijtspektakel
Kom vandaag met mama een lekker onbijtje eten. Zorg dat je op tijd bent want wij moeten mama bedienen vandaag dus we moeten voor mama lekker een broodje maken en daarna lekker opeten. Tot zo op het Doedelplein! Vergeet je niet in te schrijven!

11.30 uur, Doedels Droom uur
Na de spelletjes komt Doedel met jullie dansen en op de foto. Kom ook naar dit leuke uur waar onze mascotte Doedel ook nog een loterij organiseert. Tot Zo op het Doedelplein.

Vrijdag 17 mei

20.00 uur, Special Time
Vanavond hebben we in de Doe Hoek een avond voor de jeugd. Kom mee doen met een leuke activiteit of kom gewoon even chillen. Tot Zo! Vanaf 9 jaar.

Zaterdag 18 Mei

11.00 uur, Knutselen
Wat gaan we vandaag weer maken? Kom kijken in de Doe Hoek en doe gezellig mee. Tot 9 jaar!

14.00 uur, tafeltennis
We gaan weer een beetje sportief doen deze hemelvaart met onder andere tafeltennis. We doen dit in de speeltuin dus tot zo.

18.45 uur, Bijna naar bed show
We gaan vanavond weer luisteren naar een leuk verhaal van onze typetjes die komen. Ze gaan deze voorstelling doen op het Doedelplein. Doe jij ook met ons mee dansen en zingen? Tot zo

20.00 uur, Bosspel
Zo meteen hebben we weer een leuk bosspel wat we gaan doen. Komen jullie ook. We verzamelen op het Doedelplein en gaan dan gezamenlijk naar het bos. Vergeet geen dichte schoenen aan te doen want dat is verplicht. Vanaf 9 jaar!

Zondag 19 mei

11.00 uur, Kinder Doe uur
Vandaag gaan we spelletjes spelen op het Doedelplein. Komen jullie ook meedoen. Tot zo voor alle kinderen tot 9 jaar!

11.30 uur, Doedels Droom uur
Vandaag komt Doedel weer naar het Doedelplein om met jullie op de foto te gaan. Ook gaan we lekker dansen en zingen met de Doedel CD. Komen jullie ook?

Vrijdag 24 mei

18.45 uur, Bijna naar bed show
Doe jij ook mee met de bijna naar bed show. We gaan vanavond weer lekker dansen op het Doedelplein. Ook komen de typetjes weer een leuk verhaal vertellen. Tot zo!

20.00 uur, Special Time
Ook vanavond hebben we weer een uur georganiseerd voor de jeugd van 9 jaar waar ze in de Doe Hoek mee kunnen doen aan een leuk spel. Tot zo!

Zaterdag 25 mei

11.00 uur, Kinder Doe uur
We gaan zo allemaal spelletjes doen op het Doedelplein. Doen jullie ook mee. Tot 9 jaar! We zien jullie zo!

14.00 uur, Balspellen
Vanmiddag gaan we verschillende balspellen doen op het sportveld. We verzamelen op het Doedelplein. Doen jij ook mee? Tip: doe dichte schoenen aan.

18.45 uur, Bijna naar bed show
We gaan vanavond weer luisteren naar een leuk verhaal van onze typetjes die komen. Ze gaan deze voorstelling doen op het Doedelplein. Doe jij ook met ons mee dansen en zingen? Tot zo

20.00 uur, Bosspel
Een leuk bosspel staat er vanavond op het programma. Doe je ook mee. We verzamelen op het Doedelplein. Vergeet geen dichte schoenen aan te doen dat is verplicht in het bos. Vanaf 9 jaar.

Zondag 26 mei

11.00 uur, Ontbijtspektakel
Komen jullie ook mee ontbijten zo meteen op het Doedelplein. We gaan lekker eten en dansen met ze alle. Tot zo op het Doedelplein! Vergeet je niet in te schrijven.

11.30 uur, Doedels Droom Uur
Doedel komt zo na het ontbijten ook even langs. Kom jij ook met Doedel dansen en op de foto. Tot zo op het Doedelplein.  

 

ACSI
ANWB
Camping Card
Camping Key