Recreatieprogramma ZB TV week

 

Zaterdag 20 juli

11.00 Knutsel, Kom je ook naar de DoeHoek om een nieuwe knutsel te maken in het nieuwe thema Zwarte bergen TV.

13.00 uur Jeu de Boules, Kom jij ook mee doen? Inschrijven kost €1,00 en het is vanaf 16 jaar. Op de jeu de boules banen tegenover eetcafé de Plekhoek. 

14.00 Mario kart parcourBen jij de nieuwe Mario of Luigi en durf je de strijd aan om te gaan race kom dan naar het Doedelplein. Kids en Jeugd.

18.45 Bijna Naar Bed Show, De typetjes zijn er klaar voor om te vertellen wat ze vandaag weer hebben beleeft. Met dans en muziek maken we er een leuke voorstelling van.  Kom snel naar het Doedelplein.

19.30 Live Double Sound, Vanavond is er op het terras van de Plekhoek live muziek van Dubbel Sound iedereen is welkom! Jij komt toch zeker ook!

Zondag 21 juli

11.00 Ontbijtspektakel, Op het Doedelplein heeft het recreatieteam een lekker ontbijt geregeld voor de Kids. Jij komt toch zeker ook!

12.30 Doedels-droom-uurDoedel hoorde van het ontbijt en wilt wel even een kijkje komen nemen. Misschien heeft hij nog wel leuke prijsjes bij zich en kan je met hem op de foto op het Doedelplein.

 

Maandag 22 juli  

11.00 Kinder Doe Uur,  heb je zin om leuke spelletjes te doen we vinden het gezellig als je komt. Dus tot zo op het Doedelplein tot 9 jaar.

14.00 Jachtseizoen, Zwarte Bergen TV heeft een nieuw programma voor de Jeugd en Tieners wil jij meedoen? Schrijf je dan snel in met je team en vind de andere teams.

18.45 Bijna Naar Bed Show, Zin om gezellig mee te dansen? De typetjes zijn er klaar voor op het Doedelplein waar ze de leukste verhalen vertellen. Ze hopen dat je komt.

20.00 Bommetje( Poolparty) Alleen voor Tieners . Heb jij zin om lekker te spelen in het zwembad kom er dan heen. Met de leukste muziek.

 

Dinsdag 23 juli

11.00 Cup cake Cup, Voor kids en Jeugd. Als een echte bakker gaan we aan de slag om de mooiste cup cakes te maken. Kom naar de Doehoek om je bak kunsten te laten showen. Voor Zwarte bergen TV

14.00 PuzzeltochtEen echte Puzzeltocht met de leukste vragen over de media en tv. Jij komt toch ook met heel je familie gezellig meedoen.

18.45 Bijna Naar Bed ShowDe typetjes staan op het Doedelplein klaar om je de gekste verhalen te vertellen jij komt toch zeker ook.

20.00 Proefkonijnen ( special time), Voor Jeugd en Tieners hebben we allerlei proefjes klaarstaan in de Doehoek wie weet het meest van de wetenschap?

20.30 Bingo, Voor de volwassenen hebben we vanavond een bingo klaarstaan in de Herberg er zijn weer leuke prijzen te winnen!! Tot Zo

 

Woensdag 24 juli

11.00 KnutselHet recreatieteam heeft weer een leuke knutsel bedacht voor Jeugd en Kids laat jou mooie creatie zien. Tot zometeen!

14.00 Zwarte Bergen tv dag, Doe mee met de leukste spellen en opdrachtjes in het thema van de Zwarte Bergen TV week. Neem je vriendjes mee. En je misschien krijg je wel iets leuks!

18.45 Bijna Naar Bed Show, Wat de typetjes vandaag weer hebben gedaan zul je niet geloven! Wil jij het weten? Kom naar het Doedelplein en luister wat ze gedaan hebben.

20.00 Papa’s tegen de Mama’s : Je papa en mama strijden tegen elkaar in een leuke interactieve quiz deze avond. Laat ze naar het terras van de Plekhoek komen. Inschrijven verplicht dit kan via de app.

 

Donderdag 25 juli

11.00 ZB Sport : Zwarte Bergen TV zend jullie sportieve acties uit . We verzamelen op het Doedelplein en lopen gezamenlijk naar het sportveld. Doe dichte schoenen aan.

14.00 Boogschieten :  Kan jij boogschieten of wil je dat juist leren? Dat kan! Kom naar het Boogschieten op de tennisbaan. Je moet je wel even inschrijven op de app.

18.45 Bijna Naar Bed Show: De typetjes hebben zin om te dansen, zingen en een leuk gek verhaal te vertellen. Zij hebben er al zin in, jij toch ook dan zien we je op het Doedelplein!

20.15 Aqua Bubble : Heb jij een zwemdiploma en ben jij een echte waterrat? Doe dan mee met Aqua Bubble in het Zwembad. Zwemdiploma is verplicht! Voor Jeugd & Tieners. Tot vanavond!

Vrijdag 26 juli

11.00 Polly pannenkoeken ontbijt : Polly is weer terug. We gaan een gezellig ontbijt doen met de lekkerste pannenkoeken bij de Plekhoek. Dus kom ook!

14.00 Help mijn kind is klusser: oproep is jou kind ook altijd aan het klussen en heeft hij het maar altijd over dat ene tuinhuisje wat hij zelf in elkaar wil zetten. Dat kan nu bij ons in de doehoek!

18.45 Bijna Naar Bed Show : De typetjes hebben vandaag weer alles meegemaakt . Natuurlijk vertellen willen ze je dit allemaal vertellen tijdens de Bijna Naar Bed Show met de leuke dansjes erbij! Jij komt toch ook naar het Doedelplein

20.00 Everybody Dance Now : Jeugd en Tieners.  Ben jij klaar om een dansje te doen voor het programma van Zwarte Bergen TV kom naar de Doehoek waar we gezellig met z’n alle een leuk showtje gaan maken.

20.30 Bingo: Vanavond hebben we weer leuke prijzen klaar liggen voor de Bingo in de Herberg ga jij met de hoofdprijs er vandoor! De Herberg is open vanaf 20.00 uur.

 

ACSI
ANWB
Camping Card
Camping Key