Recreatieprogramma Beroepenweek

 

Zaterdag 3 augustus

11.00 uur Knutsel, Kom jij ook gezellig knutselen in de DoeHoek. We gaan vandaag iets knutselen in het nieuwe thema Beroepen. Zie je snel!

13.00 uur Jeu de Boules, Kom jij ook mee doen? Inschrijven kost €1,00 en het is vanaf 16 jaar. Op de jeu de boules banen tegenover eetcafé de Plekhoek. 

14.00 uur EHBO, Wil jij graag iets leren van EHBO, kom dan gezellig naar de DoeHoek.

18.45 uur Bijna Naar Bed Show, vanavond komen er weer twee typetjes een leuk verhaal vertellen. Op het Doedelplein. Kom jij ook gezellig kijken. Tot zo!

19.30 uur Live Double Sound, Vanavond is er live muziek op het terras bij de Plekhoek. Het leuke Duo Double Sound treed op. Ze maken er een gezellige avond van. Kom ook!

 

Zondag 4 augustus

11.00 uur Ontbijtspektakel, komen jullie ook lekker mee ontbijten op het Doedelplein. Wij maken er een leuke ochtend van komen jullie ook!

11.30 uur Doedels Droom UurDoedel en magnix komen na het ontbijt ook nog even langs. Hebben jullie zin om te dansen en op de foto te gaan met Doedel kom dan naar het Doedelplein.

 

Maandag 5 augustus

11.00 uur Kinder Doe Uur, Wij gaan gezellige spelletjes doen op het Doedelplein. Voor kids. Zie je snel!

14.00 uur Voetbal + Training,  Wil jij een echte prof voetballer worden kom gezellig meedoen met deze training. We sluiten af met een wedstijdje. Verzamelen op het Doedelplein dan lopen we gezamenlijk naar het sportveld.

18.45 uur Bijna Naar Bed showWil jij weten wat de typetjes vandaag hebben beleefd. Kom dan naar het Doedelplein en doe gezellig mee met de dansjes. Tot zo!

20.00 uur GPS Bosspel, Het recreatieteam heeft een gaaf gps spel klaar liggen jij komt toch zeker ook meedoen! Jeugd & Tieners. Dichte schoenen verplicht.

 

Dinsdag 6 augustus

11.00 uur Bakken,  Hebben jullie net als echt echte chef willen bakken, kom dan gezellig naar de DoeHoek. Dan zien we jullie daar en maken we iets lekkers.

14.00 uur Puzzeltocht,  kom jij met de hele familie meelopen met deze leuke tocht over verschillende beroepen. Verzamelen op het Doedelplein.  Tot zo!

18.45 uur Bijna Naar Bed show, Vandaag komen er 2 typetjes langs ben jij ook zo benieuwd naar wat voor gekke verhalen ze hebben. Kom dan naar het Doedelplein.

20.00 uur Bosspel Smokkelspel,  Vanavond gaan we een leuk smokkelspel spelen in het bos. Dus doe dichte schoenen aan want dat is verplicht. We verzamelen op het Doedelplein. Deze activiteit is voor 9+

20.30 uur Bingo, Vanavond is er weer een Bingo in de Herberg. We hebben weer leuke prijzen voor jullie klaar staan.

 

Woensdag 7 augustus

11.00 uur Knutsel, Vandaag gaan we weer iets leuks knutselen in het thema beroepen. Komen jullie ook naar de DoeHoek. Tot zo!

14.00 uur Beroepen dag, Vandaag gaan we weer allemaal leuke beroepen uitoefenen. Kom jij ook mee doen. Tot zo op het Doedelplein.

18.45 uur Bijna Naar bed Show, Kijk een luister naar de leukste verhalen en doe mee met de gekste dansjes  van de typetjes. Op het Doedelplein Tot zo!

20.00 uur Dropping,  Vanavond hebben een leuke dropping voor jullie georganiseerd. 12+ zorg dat je goede dichte schoenen aan hebt want je weet nooit waar je terecht komt!

 

Donderdag 8 augustus

11.00 uur Tafeltennis, Wil jij mee doen met tafeltennis? Kom dan naar het zwembad en doe gezellig mee. Voor alle kids en jeugd vanaf 6. Tot zo!

14.00 uur Boogschieten, ben jij 12 jaar of ouder? Kom dan boogschieten en laat zien dat je Robin Hood bent. Vergeet je niet in te schrijven  en dichte schoenen aan te doen. We zien jullie bij de tennisbanen!

18.45 uur Bijna Naar bed show,  ben jij goed in dansen? Kom het laten zien bij de Bijna naar bed Show en luister wat de typetjes nu weer te vertellen hebben! Ze hopen je te zien op het doedelplein.

20.15 uur Aqua bubbel, Heb jij een zwemdiploma en heb je altijd al eens op het water willen lopen? Dit is je kans! Kom naar het zwembad en laat zien hoe goed je bent!

 

vrijdag 9 augustus

11.00 uur Kinder Doe Uur,  Heb jij zin om spelletjes te spelen met het animatie team? Kom dan naar het Kinder Doe Uurtje op het Doedelplein!

14.00 uur Bootcamp, Wil jij het beroep militair leren kennen, kom dan naar de bootcamp. Op het sportveld. Voor alle niveaus hebben we wel een oplossing.

18.45 uur Bijna Naar Bed show, Kom dansen, zingen en luisteren naar onze typetjes! Ze zijn op het Doedelplein te vinden.

20.00 uur Special time, Een echte avond voor de jeugd en tieners. Waar we leuke spellen bij doen in de Doehoek. Komen jullie ook.

20.30  uur Bingo,  kom vanavond naar de herberg en doe gezellig mee met de bingo. Win superleuke prijzen en wie weet gaat u wel naar huis met de hoofdprijs! Voor volwassenen. Tot vanavond!

 

ACSI
ANWB
Camping Card
Camping Key