Recreatieprogramma Circusweek

 

Zaterdag 27 juli

09.00 uur Rondje Camping, Tussen 09.00 uur en 10.00 uur kunt u zich inschrijven voor voor het Jeu de Boules doubletten toernooi ‘Rondje Camping’ vanaf 16 jaar. €5,00 per doublet. 

11.00 uur Knutselen, We knutselen vandaag in het thema Circus, Doe je ook gezellig mee? Dan zien we je graag om 11:00 in de Doehoek!

14.00 uur Minute to win it, Haal jij het om deze gekke, acrobatische spelletjes binnen een minuut te doen? Laat het ons zien in de  Doehoek om 14:00!

 18.45 uur Bijna Naar Bed Show, Onze vrienden zijn er vanavond weer en wat zullen zij deze keer hebben meegemaakt? Tot vanavond! Op het Doedelplein.

 19.30 uur Live Any Time, Vanavond word het weer feest met Any Time op het terras, Kom een drankje doen en geniet van de gezellige sfeer.

 

Zondag 28 juli

11.00 uur Ontbijtspektakel, Kom jij ook in Circus thema mee ontbijten met ons allemaal? Dan ben je om 11:00 van harte welkom op het Doedelplein!

Vergeet je niet in te schrijven via de app!

 11.30 uur Doedels droom uur, Wil je op de foto met Doedel en Magnix of gewoon even knuffelen met onze grote vriend? Kom dan om 11:30 en dan doen we ook samen een dansje op het Doedelplein!

 

Maandag 29 juli

11.00 uur Kinder-doe-uur, Vandaag gaan we te gekke spelletjes doen! Wil je weten wat voor spelletjes, kom dan naar het Doedelplein en doe gezellig mee!

14.00 uur Knotshockey, Ben jij sportief en speel je graag buiten? Kom dan met ons knotshockey spelen. We verzamelen gezamenlijk op het Doedelplein! Tot dan. Vergeet je dichte schoenen niet!

18.45 uur Bijna Naar Bed Show, Wat hebben onze typetjes vandaag uitgespookt? Kom gezellig luisteren en meedoen met ons op het Doedelplein.

20.00 uur Bosspel, Kom jij mee naar het bos met onze vrienden van het circus? Dan gaan we samen een gezellig bosspel doen. We verzamelen op het Doedelplein, Tot dan! In het bos zijn dichte schoenen verplicht.

 Dinsdag 30 juli

11.00 uur Bakken, Vandaag gaan we iets heerlijks bakken, kom kijken en bak gezellig mee! Dan zien we je graag om 11:00 in de doehoek!

14.00 uur Puzzeltocht, Voor vandaag hebben de circusartiesten een super te gekke puzzeltocht voor ons georganiseerd. Kom je ook meedoen? Dan zien we je graag op het Doedelplein!

18.45 uur Bijna Naar Bed Show, Onze vrienden zijn er vanavond weer gezellig bij en wat zullen zij deze keer hebben meegemaakt? Kom mee spelen en dansen, Tot vanavond!

20.00 uur Special time, Speciale Time, voor de jeugd van 9 t/m 16 jaar. Wat we gaan doen zie je dan! We verzamelen bij Doedelplein.

20.30 uur Bingo,  Wat valt er te winnen vanavond? Wie weet gaat u met de hoofdprijs naar huis. Dan zien we u graag om 20:30 in de Herberg.

 

Woensdag 31 juli

11.00 uur Knutsel, Vandaag gaan we iets superleuks knutselen wat te maken heeft met het circus, doe je ook gezellig mee? Tot dadelijk om 11:00 in de Doehoek.

14.00 uur Circusmiddag, Vandaag gaan we ons eigen circus openen voor een dag. Van leeuwen temmen tot aan gek doen als een clown en aan het eind van de middag gaan we iedereen laten zien hoe cool ons circus is! op het Doedelplein

18.45 uur Bijna Naar Bed Show, Vandaag hebben we weer een gezellige avond in de planning staan en natuurlijk zijn onze 2 vrienden erbij, wat is het avontuur deze keer? op het Doedelplein

20.00 uur Vossenjacht, Vanavond hebben wij een vossenjacht met al onze circusartiesten, hoe gezellig wil je het hebben? Kom ook gezellig om 20:00 naar het Doedelplein en dan gaan we weer een avontuur beleven!

 

Donderdag 1 augustus

11.00 uur Kinder-doe-uur, We gaan leuke spelletjes doen op het Doedelplein. Ben jij 3 jaar of ouder dan ben je van harte welkom om 11:00 op het Doedelplein.

14.00 uur Boogschieten, Vanmiddag gaan wij boogschieten op de tennisbaan, kom ook en laat eens zien wat je kan!  Vergeet geen dichte schoenen aan te doen want dat is verplicht. Vanaf 12 jaar! Inschrijven via de app. 

20.00 uur Spookhuis! Vanavond is het griezelen en schrikken in ons Spookhuis. Voorgaande jaren hadden wij een spokentocht maar het gaat van kwaad naar erger want als je nou in het spookhuis komt, kun je er niet zomaar weer uit. Kom maar als je het aandurft!

 

Vrijdag 2 augustus

11.00 uur Bakken, Vandaag gaan we iets lekker bakken, ben jij ook creatief en weet jij wat ECHT lekker is? Kom dan om 11:00 naar de Doehoek en kom mee bakken!

14.00 uur Circus-eierroof,  Kun jij de circus-eieren als beste beschermen of worden die van jouw geroofd door het andere team? Kom meedoen en laat zien wat je kan! We verzamelen op het Doedelplein en dichte schoenen zijn verplicht!

18.45 uur Bijna Naar Bed Show, Vanavond sluiten we de Circus-themaweek af met onze typetjes en alle kinderen. Kom nog even mee zingen en dansen, Tot vanavond!

20.30 uur Bingo, Wat zijn de prijzen vanavond? Wie weet gaat u met de hoofdprijs naar huis. Dan zien we u graag om 20:30 in de Herberg.

 

ACSI
ANWB
Camping Card
Camping Key