Recreatieprogramma Zomerfest

 

Zaterdag 10 augustus

11:00 uur Knutselen, We knutselen vandaag in het thema Zomer, Doe je ook gezellig mee? Dan zien we je graag om 11:00 in de Doehoek!

13.00 uur Jeu de Boules, Kom jij ook mee doen? Inschrijven kost €1,00 en het is vanaf 16 jaar. Op de jeu de boules banen tegenover eetcafé de Plekhoek. 

 14:00 uur Poolkickbal, We gaan vandaag een super cool spel doen op het sportveld vergeet je zwemspullen niet!  We verzamelen om 14:00 bij het Doedelplein, Tot dan!

 18:45 uur Bijna Naar Bed Show, Onze vrienden zijn er vanavond weer en wat zullen zij deze keer hebben meegemaakt? Tot vanavond!

 19:30 uur Wesley Broens Live, Vanavond word het weer feest met Wesley Broens op het terras, Kom een drankje doen en geniet van de gezellige sfeer.

 

Zondag 11 augustus

 11:00 uur Ontbijtspektakel, Kom jij ook in Zomerthema mee ontbijten met ons allemaal? Dan ben je om 11:00 van harte welkom op het Doedelplein!

Vergeet je niet in te schrijven via de app!

 11:30 uur Doedels-droom-uur, Wil je op de foto met doedel en Magnix of gewoon even knuffelen met onze grote vriend? Kom dan om 11:30 en dan doen we ook samen een dansje op het Doedelplein!

 

Maandag 12 augustus

 11:00 uur  Kinder-doe-uur, Vandaag gaan we te gekke spelletjes doen! Wil je weten wat voor spelletjes, kom dan naar het Doedelplein en doe gezellig mee!

 14:00 uur  Mega water spellen, Ben jij sportief en speel je graag buiten met water? Kom dan met ons mega leuke waterspellen doen! We verzamelen gezamelijk op het Doedelplein! Tot dan vergeet je zwemkleren niet aan te doen!

 18:45 uur Bijna Naar Bed Show, Wat hebben onze typetjes vandaag uitgespookt? Kom gezellig luisteren en meedoen met ons op het Doedelplein.

 20:00 uur Bosspel, Doe jij ook mee met ons zomerbosspel?  We verzamelen op het Doedelplein, Tot dan! In het bos zijn dichte schoenen verplicht.

 

Dinsdag 13 augustus

 11:00 uur Kinder-Doe-Uur, Vandaag gaan we leuke spelletjes spelen waarbij het thema weer lekker zomers zal zijn!  We zien je graag om 11:00 op het Doedelplein.

 14:00 uur Puzzeltocht, Voor vandaag hebben een super zomerse puzzeltocht voor jullie georganiseerd. Kom je ook meedoen? Dan zien we je graag op het Doedelplein!

 18:45 uur Bijna Naar Bed Show, Onze vrienden zijn er vanavond weer gezellig bij en wat zullen zij deze keer hebben meegemaakt? Kom mee spelen en dansen, Tot vanavond! op het Doedelplein!

 20:00 uur Speciale Time, voor de jeugd van 9 t/m 16 jaar. Wat we gaan doen zie je dan! We verzamelen bij Doedelplein.

 20:30 uur Bingo, Wat valt er te winnen vanavond? Wie weet gaat u met de hoofdprijs naar huis. Dan zien we u graag om 20:30 in de Herberg.

 

Woensdag 14 augustus

11:00 uur Knutselen,  Wil jij ook lekker je knutselen met het animatie team en laten zien  wat je allemaal kan kom dan om 11:00 uur naar de Doehoek.

 14:00 uur 6 kamp, wij gaan een heel leuk 6 kamp uitvoeren en de papa’s en mama’s mogen ook mee doen we hebben drinken en snacks op het sportveld we gaan er een leuke dag van maken kommen jullie ook? Vergeet je niet in te schrijven en je kan nat worden!

 18:45 uur Bijna-Naar-Bed-Show! Wat gaan onze typetjes vanavond weer beleven? Kom kijken! op het Doedelplein!

20:00 uur Fast games, ben jij 9 jaar of ouder kom dan naar het sportveld en kom kijken wat het inhoud!

 

Donderdag 15 augustus

 11:00 uur Kinder-Doe-Uurtje, voor de kids. We gaan leuke bal spelletjes spelen kom jij ook? Kom dan naar het Doedelplein.

14:00 uur Boogschieten, ben jij 12 jaar of ouder schrijf je in en kom mee Boogschieten. Denk aan dichte schoenen!

18.45 uur, Bijna-Naar-Bed-Show, ben jij benieuwd wat de typetjes vandaag hebben meegemaakt? Kom naar het Doedelplein en dans lekker mee.

20:15 uur Aqaububble , heb jij een zwemdiploma en ben je 9 jaar of ouder. Altijd al eens in een bal willen lopen op het water? Kom dan naar het zwembad. Vergeet je niet in te schrijven.

 

Vrijdag 16 augustus

11:00 uur Kinder-Doe-Uurtje, voor de kids. We gaan een uurtje leuke spelletjes spelen . Kom naar Doedelplein.

14:00 uur Kwalleballen, ben jij 6 jaar of ouder? Kom naar het sportveld en neem je ouders ook mee! Denk er aan je wordt vies!

 18.45 uur Bijna-Naar-Bed-Show, vind jij het leuk om te dansen en te luisteren naar een verhaal? Kom naar het Doedelplein en dans lekker mee.

20:00 uur Pool Party, we gaan disco zwemmen kom jij ook? Leeftijd is vanaf 9! Wij gaan dansen we hopen jullie te zien.

20:30 uur Bingo, kom naar de Herberg en kijk wat een leuke prijzen we hebben , misschien ga je er wel met een naar huis!

 

ACSI
ANWB
Camping Card
Camping Key